Köpvillkor

Behöver du komma i kontakt med kundservice, maila oss på antonia@pralindavin.se

 

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Observera att produkten kan skilja något från bilderna då chokladen är handmålad och varje pralin är unik. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister.

Allmänna villkor

För att få handla hos PralinDavin (www.pralindavin.com), måste du vara över 18 år. Vid beställning i vår onlinebutik träffas avtal om köp när din betalning blivit godkänd. Om du handlar med annan persons personuppgifter, utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för PralinDavin, kommer detta att polisanmälas.

Priser

Samtliga priser anges i svenska kronor och inkluderar moms. Avgift för frakt tillkommer. Som företag kan du kontakta oss för leveransalternativ av större beställningar.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout. 

Leverans

Varorna skickas vanligtvis med PostNord inom 4-5 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma, speciellt vid högtider. I sådana fall annonserar vi det vid produkten eller på hemsidan. En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. 

Pralindavin kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt.

Leverans vid temperatur över 15 grader: Idag har vi inte möjlighet att erbjuda kylfrakt eller paketera chokladen på ett värmeisolerande sätt. Därför står vi inte för eventuella skador chokladen kan utsättas av på grund av temperaturer över 15 grader celsius.

Leveransförsening
Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer du att bli kontaktad av Pralindavin.

Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Du som kund har dock rätt att häva köp vid omfattande leveransförsening.

Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

Viktigt! I sällsynta fall slarvar posten bort brev och paket. Dessa ersätter inte Pralindavin, utan fraktleverantören

Avbeställning

Om du vill avbeställa en lagd beställning, kontakta oss snarast på antonia@pralindavin.se. Om din beställning redan har hunnit bli expedierad är det inte längre möjligt att avbeställa varan/varorna och du är därmed skyldig att motta din beställning. Om du efter att du tagit emot din vara ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för ångerrätt och returhantering. Avbeställningen gäller från det att du har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss.

Ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) gäller inte ångerrätt för livsmedel och andra dagligvaror. Du har alltså ingen ångerrätt för köpta varor.

Reklamation

Transportskada ska anmälas till PostNord så snart skadan upptäcks. Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat skicket på varan du beställt. Gör i så fall en reklamation till Posten direkt på utlämningsstället och be dem skicka tillbaka paketet till pralindavin och skriva anledningen till returen på paketet. Maila sedan till antonia@pralindavin.se för att informera om reklamationen.

Om du upptäcker att en vara är felaktig när du öppnat paketet ska du snarast kontakta oss på antonia.davin@pralindavin.se och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga.

Garanti

Vi vill att alla våra kunder ska bli 100% nöjda med deras köp. Om ni inte är nöjd med varan kontakta oss på antonia@pralindavin.se så ser vi till att reda ut vad som gått fel.

Sekretess

Widebäcks Foodcaft AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Uppgifterna lämnas inte ut till tredje part, förutom Klarna AB och Postnord. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Skicka din begäran med post till oss.

Kontaktinformation

Widebäcks Foodcraft AB, Tahultsvägen 51, 43838 Landvetter

Org nummer. 559396-3258