Företag och events

  • Specialdesign

    Pralin för handelsbanken Borlänge. Unik design för smaken apelsinkrisp

  • Specialdesign

    Pralin för handelsbanken Borlänge. Unik design för smaken saltlakrits/havtorn

  • Specialdesign

    Pralin för en advokatbyrå. Unik design för smaken salt karamell/kaffe

Letar ni efter ett sätt att sticka ut i mängden? Då är unika, handgjorda praliner svaret. Varför inte ha en dessert som går i era företagsfärger på konferensen, kundeventet eller till den där lyxiga fredags AW:n? 

Oavsett om ni har ett kommande event, en lyxigare AW eller bara en härlig fredagsfika så hjälper vi er gärna. Hos oss finns möjligheten att beställa praliner från vårt standardsortiment, eller ta fram en helt unik pralin just för er. Kanske önskar ni en viss design, eller vill ta fram en egen smak endast för ert företag. 

Letar du efter en rolig aktivitet för ditt team? Vi har kortare pralinkurser som vi kan anpassa utefter önskemål, perfekt sätt att spendera en eftermiddag som kick-off eller dylikt.

Det går även bra att signa upp sig för order-prenumeration, då väljer ni ett antal praliner som skickas till er varje månad, perfekt för att till exempel skapa ett unikt kundmöte. Hör av er till oss via formuläret nedan så hjälper vi er med era önskemål. 

Nedan kan ni kika på ett urval av de mer unika praliner vi gjort tidigare. 

Tidigare kunder

"Vi köpte in PralinDavin som gåvor till ett kundevent, och kunde inte vara nöjdare! En otroligt hög nivå av service, vänligt bemötande och väldigt flexibelt i förhållande till ändringar/önskningar i ordern. Och såklart – dessutom fantastiskt goda praliner av hög kvalitet, med nytänkande smakkombinationer. Kan absolut rekommenderas!" ps. communications

”Vi är så nöjda med våra fina och goda praliner som vi beställde till ett kundevent. Kan varmt rekommendera PralinDavin!” Handelsbanken Borlänge